Your Cart
  Discreet verpakt en bezorgd
  Voor 23:00 besteld? Morgen in huis
  Producten van de hoogste kwaliteit
  Kwaliteitsproducten
  Fijne klantenservice
  Groot assortiment
  Super snelle levering
  Gratis verzending vanaf €60
  Achteraf betalen mogelijk
  Discreet verpakt en bezorgd
  Voor 23:00 besteld? Morgen in huis
  Producten van de hoogste kwaliteit
  Kwaliteitsproducten
  Fijne klantenservice
  Groot assortiment
  Super snelle levering
  Voor ieder wat wils
  Achteraf betalen mogelijk
  Discreet verpakt en bezorgd
  Voor 23:00 besteld, Morgen in huis
  Hoge kwaliteit producten
  Gratis verzending vanaf €60

Ruilen en Retourneren

Je hebt bij Qlimex het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht).

Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld. Om je retourzending snel te laten verlopen kun je eenvoudig gebruik maken van ons retourformulier.

Door je retourzending van tevoren aan te melden kan jouw retourzending snel in behandeling worden genomen. Na het herroepen van je bestelling, dien je de artikelen uiterlijk binnen 14 dagen retour te zenden.

Let bij het retourneren van je bestelling dat je retourzending aan de volgende eisen voldoet:

  • Het product is in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en fabrieksverpakking
  • Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Terugboeking bedrag
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Zodra wij uw retour in goede staat hebben ontvangen krijgt uw orderbedrag inclusief verzendkosten terug binnen 14 dagen.

Let op! De volgende artikelen kunnen, in verband met hygiëne, niet geretourneerd worden wanneer de verzegeling is verbroken:

  • Pruiken
  • Strings
  • Catsuits
  • Panty’s en kousen
  • Alle sextoys waaronder vibrators en dildo’s
  • Condooms, tabletten, glij- en massagemiddelen en cremes

Bovengenoemde artikelen kunnen enkel geretourneerd worden wanneer het artikel defect blijkt te zijn. Wij verzoeken je een gebrek zo spoedig mogelijk na ontdekking aan Qlimex kenbaar te maken. Dit kun je doen door middel van ons retourformulier.

Annulering van je bestelling

Iedere bestelling kan zonder opgave van redenen geannuleerd worden, mits deze bestelling nog niet is verzonden. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je van Qlimex een verzendbevestiging. Wil je je bestelling annuleren nadat je een orderbevestiging hebt gehad? Beantwoord dan je orderbevestiging, neem via Whatsapp contact met ons op of vul het retourformulier in. 

Qlimex online sexshop logo kleur

Menu.